FÒRUM SURF > ESCAPADES PEL MEDITERRANI

Cap de setmana a València

(1/1)

surfcatalunya.cat:
I per inaugurar la nova secció del fòrum, aquest cap de setmana marxem a la zona de València. Som pobres però ens hem rascat la butxaca per surfejar onades llunyanes sense anar al nord peninsular.

Avui és encara dimarts però la previsió de moment té molt bona pinta  :) Com és habitual, ja estem nerviosos i pensant quines taules portarem, com si en tinguessim tantes  ???

surfcatalunya.cat:
Molt bon cap de setmana a València.

El divendres al vespre ja arribavem a prop de València, on dormiriem el cap de setmana. Ja durant la setmana haviem parlat amb els companys que tenim per Castelló / València de quines onades funcionarien amb el mar que venia. Dissabte ben d'hora Txias, de Sagunt, ja ens comentava com estava el mar i que ja entrava a l'aigua. Vam esmorzar ràpid i cap a la platja.

Bufava bastant terral i hi havia bon mar, mig metre ben posat, esquerra llarga i suau, dreta més ràpida i curta. Molt bon rotllo amb la gent d'allà, com sempre. Ja al migdia, el vent vaq canviar durant una estona i tothom va sortir. Quan ja estava sol, va tornar a bufar terral i va pujar el mar. Va començar a funcionar una dreta, d'un cos, d'uns 50 o 60m molt ràpida. El take off molt ràpid i onada obrint fins a les primeres pedres, sortida ràpida i amunt un altre cop. Tres hores a l'aigua, ja toca anar a dinar.

La penya ja tornava de dinar quan arribavem nosaltres, fideuà i peix a punta pala i amb els postres a la boca encara, cap al cotxe. Ens diuen que ara funciona millor una altra onada i cap all'a anem.

El mar ha pujat, les sèries gran són d'un cos i mig i el terral bufa fort, potser massa. Trenca fora de l'espigó i és bastant complicat entrar però ho aconseguim. Dretes molt ràpides i obrint fins a la primera bancada. Amb una hora en tenim suficient. Xerradeta fora i cap a casa.

I ja diumenge, pujem a Castelló per compartir onades amb Pepe i companyia. Com és de costum, arribem tard i ja surten de l'aigua, pel que entrem nosaltres sols. Tota la platja per nosaltres. Mar ordenat, onades de mig metret obrint i obrint fins a la sorra. Sortim i a jalar.

Després de dinar anem fent costa, parant a moltes onades de la Costa Daurada però hi ha poc mar i cap ens motiva per entrar...

I com sempre, ni videos ni fotos, quina pena... o no.surfcatalunya.cat:
aquí tenim un video del dissabte al matí:

http://vimeo.com/60543881

Navegación

[0] Índice de Mensajes

Ir a la versión completa