Mostrar Mensajes

Esta sección te permite ver todos los posts escritos por este usuario. Ten en cuenta que sólo puedes ver los posts escritos en zonas a las que tienes acceso en este momento.


Mensajes - Dani

Páginas: [1] 2 3 ... 78
1
SURFTRIPS / Indonesia
« en: Agosto 03, 2012, 08:10:41  »
Indonesia ens espera. Motxila i taules de surf, tot preparat.

Demà al matí surt l'avió i en un parell de dies ja estarem fent surf a l'Oceà Índic

Anirem en busca d'onades aptes per Longboard i per la taula petita que portem, amant de les onades baboses, i no arriscarem massa amb el reef, que ja tenim una edat.

Allà hi tenim desperdigats mitja dotzena de mítics del fòrum, a veure si aconsegim reunir-nos i fer unes birres i onades junts...

Intentarem escriure i pujar algun foto  :)

Salutacions!


2
SURFTRIPS / Re:California
« en: Marzo 29, 2012, 05:13:24  »
Es veritat que no venen diesel per als cotxes a tot l'estat de California???

Com quasi tots els cotxes van amb benzina, no en tenen a totes les benzineres però la gran majoria si tenen diesel.

3
SURFTRIPS / Re:California
« en: Septiembre 27, 2011, 03:31:19  »
Y las fotos :o :o :o :o donde estan, es el viaje  de mi vida y estoy impaciente ;D tengo que ver lo que se cuece por ahi

estamos buscando tiempo para hacer un video con todo el material que tenemos, paciencia  ;D
ver el material me duele  después de ver el gran lago plato :'(

4
SURFTRIPS / Re:California
« en: Septiembre 15, 2011, 04:23:43  »
Buenas, tinc pensat un trip cap a Califronia i alguna zona d'akella costa. Em podeu a kin lloc veu estar vivint??   O si sabeu cases compartides.

Graices

hola,
nosaltres vam estar a casa d'una amiga i en un parell de mhotels de carretera. A ple agost podies estar en una habitació de mhotel (amb cuina) per 30€

tens moltes opcions: mhotels, campings, autocaravana, furgo,..
quant temps hi estaràs?

5
SURFTRIPS / Re:California
« en: Agosto 30, 2011, 09:05:56  »
iepa ja estem a Catalunya, amb moltes fotos i videos de les californies. En els pròxims dies intentarem publicar algo.

3 setmanetes de glassy perfecte per taules gruixudes acompanyats de surfistes que porten a l'aigua 50 anys, tot un luxe, molt reef, dofins, molt respecte a l'aigua, cap crit, molts somriures i moooooooooltes onades.

llàstima que continuem sent uns palanganes surfejant...

6
SURFTRIPS / Re:California
« en: Agosto 18, 2011, 09:22:54  »
epa, últim dia a la zona de Los Angeles i per variar, doble sessió a Malibu. 2/3peus glassy, hem surfejat moltes onades, sobretot a baix, on hi havia menys gent. 100m d'onada de mig metre amb la quilla roçant les algues del reef.

Un cop més, onada cremallera on pots provar totes les maniobres tant dificil de posar en practica al gran llac. Tot és més fàcil quan l'onada sempre trenca igual :)

Com a petita anèctoda del dia, un longboarder que ha agafat l'onada al principi de tot, darrera  del reef, una de les més grans del dia, anava amb una taula curta a la mà, durant uns 300metres, tothom ha flipat.
També hi han hagut dues bronques fortes de dos locals que han perdut el longboard per esquivar a dos no locals, que s'han vist obligats a sortir per evitar que el conflicte anés a més.

vinga fins aquí la minicrònica del nostre dia,

7
SURFTRIPS / Re:California
« en: Agosto 17, 2011, 05:54:40  »
Sergi, almenys a les platges que hem vist d'aquí, per exemple Malibu Beach, 99% va sense invent (només en porta algun avi o avia). És com un status, sinó controles suficient com per anar sense invent, no tens nivell per lluitar per l'onada.
Una altra cosa curiosa, a l'onada mai hi ha un surfista només, sempre hi van 3 o 4 mínim. Mentre un va surfejant, s'hi van tirant un munt, ningú crida mai i es frenen si cal perquè es posin al davant. Pots veure perfectament dos fent un hang5, dos carvejant, un altre a l'escuma,... Només de tant en tant algun local amb cara de pocs amics va cridant OUT OUT! i ningú es tira. Només quan va un avi o algu amb tandem no es tira ningú a l'onada.

Avui doble sessió a Malibu Beach, onades de 2 peus però obrint com una cremallera. Al ser petit, el recorregut passa per la part de dins del reef i hi ha molt poca aigua, un parell de pams.

Anècdotes d'avui:
si l'altre dia hi havia un amb longboard pescant amb canya al costat del line up, avui era un amb taula curta, que ha entrat remant amb la canya de pescar a la boca.
Hem estat a l'aigua amb la Kasia Meador, longboarder californiana top of the world. Estava ensenyant a fer surf a l'actriu Lindsay Lohan, mentre un altre longboarder li anava fent un reportatge fotogràfic. Però l'actriu ràpid s'ha cansat i hem gaudit de l'estil de la Kasia.


8
SURFTRIPS / Re:California
« en: Agosto 16, 2011, 06:01:23  »
iepa Sergi&Natalia, avui doble sessió a Malibu Beach. Algunes anècdotes del dia: un personatge amb el seu longboard i pescant amb canya al costat del pico. I hi havia una novata i molt educadament un local la fotut fora, li ha recomentat que es posés a fer espumes a baix de tot.
Continuem alucinant amb els avis que hi ha surfejant, homes que no poden quasi ni caminar fora de l'aigua.

Avui onades 2/3 peus glassy.
L'onada és una puta cremallera que no tanca mai, deixa fer maniobres clàssiques i modernes. Quan agafes la sèrie petita molt amb compte perquè hi ha dos pams d'aigua durant un centenar de metres.

Alba ja ha inaugurat el tema ferides de reef amb 30gr de carn, jeje.

El primer dia vam aconseguir llogar taules per 10€ diaris aprox, l'opció de comprar de segona mà l'hem abandonat perquè hem vist molt complicada la reventa...
Un minimalibu singlefin 8'5 aprox i un longboard de 9peus de noseriding singlefin, molt amples les dues.

Et miren malament si vas sense invent, aquí ningú en porta, ni les marujes longboarders de 50 anys, només algun avi en porta.

vinga, fins aquí la crònica d'un parell de domingueros.

9
SURFTRIPS / Re:California
« en: Agosto 15, 2011, 07:02:18  »
avui hem surfejat a dues onades, pel matí a Topanga Beach i per la tarda Malibu Beach, dos points breaks de reef. Continuem amb periodes de 14 a 16segons i 3/4 peus.

A Topanga Beach surt una dreta bastant llarga. La primera secció és bastant vertical però sense fer tub, almenys amb el tamany  d'avui, un cos amb molta força gràcies al reef. A la segona secció el tamany baixa a la meitat però continua obrint, ara només amb mig metre d'aigua. A destacar la gran quantitat d'algues.

Per la tarda/vespre a Malibú Beach la dreta cremallera perfecte de sempre, entre 200 i 300 mentres d'onada. Com m'ha dit un local.... MALLIBU IS A WAVE'S MACHINE!!!! i que fàcil el noseriding en aquesta onada, els hang5 surten sols.
Els locals de sempre, zero novatos. Dones de 50 anys, avis de 70, nens de 10 anys.

Es nota que es coneixen quasi tots, surfejen la mateixa onada 3 o 4, quasi tocant-se i alternant-se qui trenca l'onada. Ningú crida el típic VOY!!!!! 

Ja de nit, encara a l'aigua, un parell de longboarders japonesos s'han posat uns collars fosforescents. Nosaltres hem sortit, era ja de nit.
Tota la sessió de tarda amb música de fons, ja que a peu de platja d'estava celebrant un boda.
Màgica caiguda del sol entre les palmeres....

vinga salut!

10
SURFTRIPS / Re:California
« en: Agosto 14, 2011, 08:18:41  »
avui hem baixat fins a Orange County, passant per onades com Newport, Hungtinton,...

Al final hem optat per entrar a l'onada de Old Man, a la platja de San Onofre. Com indica el seu nom, el pico de Old Man està sobretot ple de surfistes veterans, de 50 anys cap amunt. surfistes admirables i molt educats L'onada és un beach break, surten dretes i esquerres i el fons és de roca. Amb marea mitja i pujant les onades obren des de més enrere i trenquen millor. Estàs a l'aigua amb pelicans i tota mena d'ocells que pesquen peixos al teu costat.

La platja està en un parc natural, per entrar cal pagar 15$, però està tot molt net, deixen aparcar autocaravanes a 10metres de l'aigua, deixen fer barbacoes i fogueres a la mateixa sorra. Tothom és molt correcte i civic. A l'aigua cententars de surfistes, la majoria longboards. Bon ambient dins i fora de l'aigua.

11
SURFTRIPS / California
« en: Agosto 13, 2011, 05:14:24  »
hola companys, salutacions des de California!

avui es el nostre tercer dia, estarem per aqui 3 setmanes. Hem entrat de moment a Malibu, point break amb un reef que ens regala una llarga dreta que es el somni de qualsevol surfista de taula llarga, tenim un tamany de mig cos amb un glassy que espanta. A l'aigua podem veure des de nens de 10 anys fent noseriding o movent la taula curta millor que el millor surfista catala, fins a veterans de 70 anys amb els seus longboards que porten mig segle surfejant la mateixa onada. Es un plaer observar-los.

Hem visitat altres spots de la zona: Santa Monica, Leo Carillo, Neptunos,... pero no funcionaven tan be com Malibu.

Be anem a buscar onades, fins aviat.

12
SURFTRIPS / Re: San Francisco
« en: Mayo 21, 2011, 12:14:10  »
nosaltres ni ho hem mirat, les comprarem alla de segona mar i despres ja improvitzarem si les tornem aqui o ens les tornem a vendre ;)

13
com veieu Valencia?

14
SURFTRIPS / Re: San Francisco
« en: Mayo 17, 2011, 06:28:31  »
hola company,
un cop arribem lloguem cotxe i improvitzem, dormint a mhotels i alla on poguem...
ens mourem per tota California i farem mes o menys turisme depenent dels swells.

arribem a Los Angeles i anem sense taules, alla ens mirarem el primer dia unes quantes botigues i comprarem algo de segona ma.

amb quina companyia voles?

15
som-hi cap a Valencia, no?

Páginas: [1] 2 3 ... 78