Foro Surfcatalunya

FÒRUM SURF => SURFTRIPS => : cortada March 04, 2016, 08:33:37 PM

: Surf a Bali
: cortada March 04, 2016, 08:33:37 PM
Aquest estiu estaré a Bali. Quins spots recomaneu per fer surf de nivell fàcil i intermedi??
M'han comentat que els spots de la zona de Bukit tenen corrents fortes i que es surfeja a poca profunditat del reef... No se si serà massa perillós per un surfista del Mediterrani :-\ Què opineu de tot plegat i quina ha estat la vostra experiència?

Gràcies per avançat!
: Re:Surf a Bali
: Bernat March 15, 2016, 04:07:56 PM
molt de compte a l'Agost, platges literalment a reventar de gent, época de grans swells, però si busques bè trobaràs segur un lloc on agafar onades i disfrutar...el meu consell es que surtis de Bali lo més aviat posible i provis sort amb una altra illa  ;)
Sort company!
: Re:Surf a Bali
: Erik38 August 23, 2016, 07:55:52 PM
Bali es un d'aquells lloc on tothom vol anar ja sigui per a fer surf, de vacances o a viure. Ja fa temps que m'estic plantejant deixar Barcelona y anar a viure en un lloc com aquest. Ja sigui per iniciar-me o agafar més força per el surf com per tindre una vida més relazada y guanyar en qualitat de vida.

Si algú sap quína és la millor zon per anar-hi ja sigui per les onades com per viure y si algú sap més o menys preus dels lloguers, millor que millor.

Gracies  ;)
Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.